Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Blog

In perioada iunie - octombrie 2018 s-a desfasurat prima editie a concursului de idei si solutii pentru smart city dedicat tinerilor interesati de viitorul si sustenabilitatea orasului in care locuiesc.

Festivalul de filme documentare GreenTech Film Festival continua cu o editie speciala, organizata pe 20 noiembrie, la Institutul Francez din Cluj-Napoca, dupa incheierea editiei de la Bucuresti, desfasurata in perioada 12-14 noiembrie.

Sergiu Jiduc, singurul explorator roman din comunitatea National Geographic, cercetator in stiintele pamantului si expert in strategiile de dezvoltare sustenabila, vine la GreenTech Film Festival, pe 13 noiembrie.

Proiectiile si evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti, in perioada 12-14 noiembrie, si la Institutul Francez din Cluj-Napoca, pe 20 noiembrie.

GreenTech Film Festival incepe astazi, 12 noiembrie, la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti. O editie locala se va desfasura la Institutul Francez din Cluj-Napoca, pe 20 noiembrie.

Pentru a va oferi servicii mai bune, GreenTechFilmFestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.